úterý 6. října 2009

Chapeau Rouge, 3.10., LaFest

Ahoj, po krátké pauze se zase hlásíme s reportem z proběhlého koncertu. Tentokrát jsme se zůčastnili benefičního kocnertu v Chapeau, na kterém se vstupné vybíralo pro dětský domov v Krči. Akce nazvaná LaFest si zaslouží vaši pozornost a podporu, určitě se podívejte na stránky www.lafest.ic.cz.
My jsme měli hrát od osmi. Přestože jsme měli menší problémy s dopravou, nakonec vše dobře dopadlo a po sedmé jsme se všichni i s věcmi sešli v trošku přeplněném (mini)backstagi. Proběhla krátká debata se Šmitym, který se přišel podívat a charitativně i zazvučil..:) Pak jsme se začli skládat na pódium. Byl to fakt tetris. Horší než skládat věci do auta..:) Ale nakonec jsme se poskládali a vešli. Koncert byl velice příjemnej, vy jste byli až neobvykle živí a to nás moc potěšilo. Playlist jsme museli trošičku zkrátit, protože jsme neměli neomezený čas. Vynechali jsme některé pomalejší věci, na které vás vřele zveme na akustický koncert do Rock Café, který se bude konat 31.10. Ale zpět do Chapeau. Dohráli jsme, střihli jsme si jeden rozhovor pro i-klik.cz (který byl tak trochu neobvyklý, tak se těšte na výsledek..:)), čekal nás ještě jeden tetris věcí do taxíka, vykládka věcí ve zkušebně a úprk každý za svou další noční zábavou.

Ať už jste šli na LaFest cíleně na náš koncert, nebo za dobrou věcí, je to chvályhodné. Děkujeme, že jste přišli a děkujeme Markovi, že tuhle akci dělá.

Uvidíme se příští sobotu (10.10.) v Abatonu!

P.S.: Fotky z minibackstage sem přidám, jen co je upravím! :))

Žádné komentáře:

Okomentovat